2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Mübarek Ramazan bayramı yaklaşırken Milyonlarca kişi 2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak sorusunu merak etmeye başladı.

A+A-

Ramazan Bayramı için artık sayılı günler kaldı. Ramazan ayının son günü 24 Haziran Cumartesi. Arefe gününün ardından 25 Haziran Pazar Ramazan Bayramı'nın birinci günü olacak. Peki bayram tatili kaç gün sürecek?

İslam dünyasında çok özel bir yere sahip olan Ramazan Bayramı bu sene 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Milyonlarca vatandaş Ramazan Bayramını memleketlerinde geçirebilmek Anne ve Babalarını ziyaret edebilmek için Şehirlerarası göçe başlayacak. 23 Haziran Cuma günü mesai bitiminde başlayacak olan Ramazan Bayramı tatili 27 Haziran Salı günü sona erecek.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

25 Haziran Pazar günü Ramazan Bayramının ilk günü.. 24 Haziran Cumartesi Arefe günü ile başlayacak olan Ramazan Bayramı tatili 27 Haziran Salı akşamı sona erecek. Öte yandan Milli eğitim Bakanlığı Öğretmenlerin bayramdan sonra 28,29, ve 30 Haziran tarihlerinde de idari izinli olacakları müjdesini verdi.

MEB'DEN ÖĞRETMENLERE İZİN MÜJDESİ

Milli eğitim Bakanlığından, öğretmenlerin mesleki  çalışma programı kapsamında, Ramazan Bayramı sonrası 28, 29 ve 30 Haziran'da  idari izinli sayılacağı bildirildi. 

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sayın  Bakanımızın onayıyla öğretmenler, mesleki çalışma programı kapsamında bayram  sonrası 28, 29 ve 30 Haziran'da idari izinli sayılacaklar." ifadesine yer  verildi. (milliyet.com.tr)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.