3 yeni KHK ile Hakkari'de 38 kişi ihraç edildi

3 yeni KHK ile Hakkari'de 38 kişi ihraç edildi

15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsamında çıkartılan yeni Kanun Hükmündeki Kararnameler ile Hakkari’de çeşitli kamu kurumlarında çalışan 38 kişi ihraç edildi.

A+A-

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilan edilen Olağanüstü hal kapsamında (OHAL) çıkarılan 3 yeni  Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayınlandı. 

İşte 679, 680 ve 681 numaralı KHK'lar kapsamında Hakkari ve ilçelerindeki ihraç edilenlerin listesi

Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu: Cezaevi 2. Müdürü Erdal Erdem; İnfaz Koruma Memurları Ahmet Beyter ve İhsan Beyter;  Yüksekova Adliyesi: Mahmut Aydoğdu;  İş- Kur Hakkari İl Müdürlüğü: Mehmet Abi, Cihan Doğan ve Şaban Ertunç,  SGK Hakkari İl Müdürlüğü: Abdurrahman Eslen, Mehmet Polat ve Namet Akar, Çevre ve Şehircilik Hakkari İl Müdürlüğü: Hacı Demir ve Yusuf Tek Hakkari Devlet Hastanesi ve Sağlık İl Müdürlüğü: A. Mecit Seven, Ali Çallı, Bedrettin Endakçı, Cemil Kaya, Davut Tekçe, Emrah Alim;  Faruk Temel, Hamit Zirek, İbrahim Güleryüz, İsmet Temeş; Kübra Uygun, Musa Bor; Nadir Harmankaya, Orhan Alim, Sait Dede, Salih Tunç, Servet Murat Demiralp, Şaban Kara, Talip Şimşek, Vehbi Güler, Yücel Akalın, Zübeyde Yiğit, Yüksekova Devlet Hastanesi: Mehmet Faruk Erkozan, Şemdinli; Devlet Hastanesi Emrah Acari, Çukurca Devlet Hastanesi: Melek Zeytin ve Şükrü Güzel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.