8 aylık bebek evde bulup yediği uyuşturucudan komaya girdi!

8 aylık bebek evde bulup yediği uyuşturucudan komaya girdi!

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, evde bulduğu uyuşturucuyu yiyerek zehirlendiği iddiasıyla hastaneye getirilen 8 aylık D.D. sevk edildiği devlet hastanesinde müşahade altına alındı.

A+A-

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, evde bulduğu uyuşturucuyu yiyerek zehirlendiği iddiasıyla hastaneye getirilen 8 aylık D.D. sevk edildiği devlet hastanesinde müşahade altına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Selimzade Mahallesi'nde, D.D. adlı 8 aylık erkek bebek, aniden fenalaşınca ailesi tarafından, eline geçiridiği uyuşturucuyu yediği için zehirlendiğini öne sürerek özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan D.D. daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada midesi yıkanan bebek daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorlar, hayati tehlikesi bulunmayan bebeğin müşahade altında tutulduğunu belirtti. Ailesi ise ilkokula giden çocuklarının yolda bulduğu uyuşturucuyu eve getirdiğini, D.D.'nin de kendilerinin haberi olmadığı bir sırada bunu yediği için zehirlenmiş olabileceğini söyledi./DHA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.