Ahmet Gezginci Yeni Yuvasına Taşındı

Ahmet Gezginci Yeni Yuvasına Taşındı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesinde oturan Ahmet Gezginci’ye ait evde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu oturulamaz hele gelirken, Gezginci’ye Belediye sahip çıktı.

A+A-
MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Esenyurt Mahallesinde evi bulunan Ahmet Gezginci"nin geçtiğimiz günlerde evi yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Kimsesi olmayan vatandaşlar yardımıyla geçmini sağlayan ve evsiz kalan Gezginci'ye Yüksekova Belediyesi Zabıta Amiri Ahmet Durmazer sahip çıktı.

Belediyeye ait Hal Müdürlüğü"nde kendisi için kaloriferli bir bölüm ayırıp döşeyen Zabıta Amiri Ahmet Durmazer, Gezginci ile kendisinin bizzat ilgileneceğini ve tüm ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacağını belirtti.

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Abdulkerim Akdoğan, Başkan Yardımcısı Behice Karay ve Belediye Meclis üyeleri, yeni ikametgâhında Ahmet Gezginciyi ziyarete bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

'GEZGİNCİ'NİN ŞUAN HİÇBİR EKSİĞİ YOK'

Belediye Başkan Vekili Akdoğan, “Ahmet kardeşimizin evi geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı. Kimsesiz ve hasta olan kardeşimiz için belediyemiz duyarsız kalamayarak kendisi ile yakından ilgilindi. Tedavisi yapıldı ve Hal Müdürlüğü"nde kendisi için kaloriferli bir bölüm tahsis edilerek döşendi. Şuan hiçbir eksiği yok. Bundan sonrada olmaması için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bir kez daha geçmiş olsun.” Dedi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.