Ahmet Hakan'dan İmamoğlu açıklaması

Ahmet Hakan'dan İmamoğlu açıklaması

Ahmet Hakan, Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu 'Tarafsız Bölge' programının yarıda kesildiği iddiasının doğru olmadığını öne sürdü. Ancak, İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir'deki usulsüz harcamaları ve 'israf'ı anlatacağı belirtilen programın son kısmına rekl

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yüksek Seçim Kurulu kararıyla iptal edilen Ekrem İmamoğlu'nun, CNN Türk'te katıldığı ‘Tarafsız Bölge' programına yönelik tartışmalar devam ediyor. İmamoğlu'nun konuk olduğu programın, gelen bir telefonla aniden bitirildiği belirtilirken, programın sunucu Ahmet Hakan, söz konusu iddialara köşesinden yanıt verdi.

Yazısında, programın zamanında sona erdiğini öne süren Ahmet Hakan'ın, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya yönelik eleştirilerde de çarpıtma yapıldığını yazdı.

“Ne yalakalık etmeye odaklı bir gazeteciyim ben… Ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim ben” diyen Ahmet Hakan, sosyal medyadaki eleştiriler için de, ‘linç edildiği' yorumunu yaptı.

EMİN ÇAPA: BİTSİN DİYE REJİ TELEFONLA ARANDI

Büyük bölümü yönetici olmak üzere 20 yıl CNN Türk'te çalışan gazeteci Emin Çapa “Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet, Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi” demişti.(Gazete Duvar)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.