Ahmet Kaya ilk kez tiyatro sahnesinde

Ahmet Kaya ilk kez tiyatro sahnesinde

Ahmet Kaya'nın hayatı tiyatro sahnesine taşınıyor. Oyun, ilk gösterimini 9 Ocak'ta yapacak.

A+A-

Sanatçı Ahmet Kaya'nın hayatından kesitler, ilk kez tiyatro sahnesine aktarılıyor. 9 Ocak'tan itibaren seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Hep Sonradan' müzikli tiyatro oyununda hem Ahmet Kaya'nın yaşamından kesitler sergilenecek. Kaya'nın eserleri Kardeş Türküler tarafından seslendirilecek.

Ahmet Kaya'nın hem eserlerinin hem de yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu ‘Hep Sonradan', Paris'te sürgünde yaşayan Salih'in, hastalığından dolayı çocukluk arkadaşı olan Ahmet Kaya'yı ve müziklerini unutmama, hatırlama çabası üzerinden hikayeleştirilerek sahnelenecek.

9 Ocak'ta ilk gösteriminin yapılacağı, 10 Ocak'tan itibaren de İstanbul UNIQ Hall'de sahnelenmeye başlayacak olan ‘Hep Sonradan'ın yapımcılığını Bgst Organizasyon ve An Yapım üstlenirken, süpervizörlüğünü yönetmen Onur Ünlü, oyunda yer alacak Ahmet Kaya şarkılarının canlı yorumunu ise Kardeş Türküler yapacak.

AHMET KAYA'NIN 15 ŞARKISI SESLENDİRİLECEK

Ahmet Kaya'nın hayat hikayesinden önemli dönüm noktalarına dair detay ve anekdotların da anlatılacağı ‘Hep Sonradan'ın yönetmen koltuğunda Metin Göksel otururken, Kaya'nın 15 şarkısını da Kardeş Türküler canlı şekilde seyirciye sunacak. Oyuncu kadrosunda Cüneyt Yalaz, Elit Andaç Çam, Ahmet Melih Yılmaz, Saim Güveloğlu, Ferya Soysal ve Banu Açıkdeniz gibi oyuncular yer alıyor.

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın da yazar ekibine fikirsel destek verdiği ‘Hep Sonradan' için 2016 yılından bu yana çalışılırken, oyunun ilk provası ise Ahmet Kaya'nın doğum gününe de denk gelen 28 Ekim'de yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.