Ahmet Türk için tahliye başvurusu

Ahmet Türk için tahliye başvurusu

Adli Tıp'tan “olumsuz” rapor verilen Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk için avukatları tahliye talebinde bulundu.

A+A-

SolHaber'de yer alan habere göre; Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporun çıkması üzerine avukatlar, Türk'ün tahliyesi için mahkemeye başvurdu. 

ATK tarafından hazırlanan rapor ve Türk'ün son dönemde yaptığı tetkiklere ilişkin raporlarla birlikte Mardin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne tahliye başvurusunda bulunan avukat Erdal Kuzu, mahkemenin bugün içerisinde başvuruyu değerlendirmesi durumunda sonucun çıkabileceğini kaydetti. 

‘CEZAEVİNDE KALAMAZ KARARI BEKLİYORUZ' 

Raporlarla birlikte Türk'ün tahliyesini talep eden bir dilekçeyle başvuruda bulunduklarını dile getiren Kuzu, “ATK raporu Ahmet Türk'ün bütün hastalıklarının tespitini yaptı. Hem ATK raporu hem de kamuoyunda tanınan bir siyasetçi olması ve kamuoyunda duyarlılık oluşması nedeniyle bir an önce tahliyesine karar verilmesi talebinde bulunduk. ATK'nin yaptığı tespitlerin cezaevinde kalamayacak şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu şekilde anlaşılmasını istiyoruz. Umarım bugün bir karar çıkar, bekliyoruz” dedi.  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.