Ahmet Türk'ten önemli açıklama

Ahmet Türk'ten önemli açıklama

Cezaevinde tutulan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk bir mektup yazarak sağlık durumu ile ilgili bildi verdi. Türk katarak ameliyatı olması gerektiğini belirtti.

A+A-

Silivri 9 Nolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutulan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk sağlık durumu ile olarak mektup gönderdi. Avukat Oya Öznur aracılığıyla gönderilen mektupta Ahmet Türk aynı zamanda siyasi gündemi de değerlendirdi.

‘KATARAKT AMELİYATI OLMAM LAZIM'

Türk avukatı aracılığıyla gönderdiği mektupta sağlığıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Kalp pili ölçümü yapıldı. İdrar ve kan tahlilleri alındı. Bu sonuçlar bana verilmedi. Rapor hazırlayacaklarmış Göz doktoruna muayene oldum. Doktor katarakt sebebiyle mutlaka ameliyat olman lazım dedi. Okumakta zorlanıyorum. İki gözüm de sulanıyor. Bunlardan daha çok yaşadığımız hukuksuzluktan şikayetçiyim.”

‘DİKTATÖRLÜĞE GİDEN YOLU AÇIYORLAR'

Mektubunda işkence yapıldığını iddia eden Türk şöyle yazdı: Haksız tutuklama var. Bir de işkence yapılıyor. Tecrit işkencedir. Benim sağlık durumum nedeniyle iki kişi kalıyoruz. Ama diğer arkadaşlar tek başına tecritte tutuluyor. Yaşananlar sadece referandumla ilgili değil. Devrimcileri, demokratları, Kürtleri ve muhalifleri sindirerek diktatörlüğe giden yolu açıyorlar. Türkiye halkı yapılan bu zulmü ileride bir gün sorgulayacak. Faşizme karşı demokratik bir cepheyi oluşturmak şarttır. Daha güçlü bir ortaklaşmayı gerçekleştirmeliyiz.” (Gazeteduvar)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.