Ahmet Türk yeniden Elazığ'a götürüldü

Ahmet Türk yeniden Elazığ'a götürüldü

Elazığ Cezaevi'nden bugün uçakla İstanbul'a getirilen Ahmet Türk muayenesinin ardından tekrar Elazığ'a götürüldü.

A+A-

SolHaber'de yer alan habere göre; Tutuklandıktan sonra İstanbul Silivri Cezaevi'ne konulan ve Diyarbakır'da görülen hakkındaki dava nedeniyle Elazığ Cezaevi'ne nakledilen Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Türk, bugün Elazığ'dan İstanbul'a getirildi. Sağlık sorunları bulunduğu belirtilen Türk'ün, kendisi için hazırlanacak olan sağlık raporu için İstanbul'da Adli Tıp Kurumuna götürüldüğü ve oradaki işlemlerin ardından yeniden Elazığ Cezaevine gönderileceği belirtildi.

Tutuklu DBP Mardin Eski Belediye Başkanı Ahmet Türk, muayene edilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda getirildi. Yaklaşık yarım saat kurumda kalan Ahmet Türk daha sonra tekrar Elazığ'a götürülmek amacıyla yola çıkarıldı.

Eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk Silivri Cezaevi'nden Elazığ Cezaevi'ne nakledilmiş, sağlık problemleri nedeniyle geçtiğimiz hafta Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ahmet Türk, muayene için bugün saat 11.00'da Elazığ'dan İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına getirildi. Buradaki muayenin ardından Türk tekrar Elazığ Cezaevi'ne götürüldü. Kurumun vereceği rapor neticesinde Ahmet Türk'ün tahliye edilip edilmeyeceği netleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.