AK Parti yaptırdığı son anketi açıkladı

AK Parti yaptırdığı son anketi açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yaptırdıkları son ankete göre 1 Kasım'daki pozisyonlarını koruduklarını iddia etti. Ünal, CHP ve İYİ Parti'nin daha çok parlamento seçimine odaklandıklarını da söyledi.

A+A-

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yaptırdıkları son seçim anketini açıkladı. Ünal, “Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında” dedi.

Kanal 7'de soruları yanıtlayan Ünal, AK Parti'nin milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na pazartesi günü verileceğini hatırlatarak, aday adaylığı başvurusunda bulunan 7 bin 340 kişinin mülakatının alt komisyonlarda gerçekleştirildiğini, bu kişilerden 2 bin 100'ünün üst kurula çıktığını, çalışmaların devam ettiğini anlattı.

“24 Haziran'la ilgili elinizin çok rahat olduğunu söyleyebilir misiniz? Yoksa belirsiz bir tablo mu var?” sorusu üzerine Ünal, AK Parti'nin 16 yıldan beri dinamik yapısıyla hem dünyayı hem Türkiye'yi hem de bölgeyi okuyabildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle de Türkiye'nin küresel bir aktör durumuna geldiğini söyledi.

Mahir Ünal, Muharrem İnce ile İYİ Parti'nin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in oy oranlarıyla ilgili soruya ilişkin de “Onlar kendi araştırmalarını yaptırıyorlardır” ifadesini kullandı.

İnce ve Akşener'in cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacakları iddia eden Ünal, bu nedenle daha çok Meclis'e dönük faaliyette bulunduklarını savundu.(GazeteDuvar)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.