Amedspor’un gelirlerine el konuldu

Amedspor’un gelirlerine el konuldu

Amedspor'un gelirlerine maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadı'nın kirasını ödemediği için el konuldu. Kulübe icra gönderilmesine tepki gösteren yönetim, 'Başka bir kentte gençlik ve spor il müdürlüklerinin kulüplere böylesi ağır bir yaptırım uygulandığına d

A+A-

Diyarbakır Stadı'nda oynadığı maçların kira bedeli için ödeme yapılmadığı gerekçesiyle Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Amedspor'a icra gönderilerek kulüp gelirlerine el konuldu.

Amedspor yönetimi konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu davranışıyla Fenerbahçe'den sonra bünyesinde en çok lisanslı sporcu bulunduran ve yaptığı çalışmalar ile kentimizde yaşayan binlerce genci spora yönlendirmeyi başaran Amedspor'a yardımcı olup yükünü hafifletmek yerine kulübümüzü çok zor durumda bırakmıştır. Başka bir kentte gençlik ve spor il müdürlüklerinin kulüplere böylesi ağır bir yaptırım uygulandığına dair benzeri bir durum görülmemektedir.
2 milyon nüfuslu Diyarbakır ilimizi en üst ligde temsil eden kulübümüze icra göndermek işimizi kolaylaştırmadığı gibi oldukça zorlaştırmaktadır. Devletin vatandaştan aldığı vergilerle yapılan bu stadın var olma amacının kent insanını spora teşvik etmek ve kent sporunu geliştirmek olduğunu bilinmesini istiyoruz. Kentlerin spor organizasyonundan sorumlu olan kurumların çalışma şeklinde ve özünde bu vardır. Pratiğinin de böyle olması gerekmektedir. Kulübümüzün de birçok spor kulübü gibi maalesef ödeme yapmakta zorlandığı bir gerçektir. Ancak bilinsin ki Amedspor olarak geçmişte olduğu gibi er yada geç ödemenin yapılacağını belirtiyoruz.” (DUVAR)

 
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.