Bahçeli: Yıldırım istifa etmeden aday olabilir

Bahçeli: Yıldırım istifa etmeden aday olabilir

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Binali Yıldırım'ın başımızın üstünde yeri var. İstifa etmesine gerek yok.

A+A-

DUVAR – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul'da belediye başkanı seçilirse görevinden istifa edebileceğini söyledi. Yıldırım'ın daha önce TBMM başkanlığından istifa etmesine gerek olmadığın söyleyen Bahçeli, “Binali Yıldırım İstanbul adayı olursa başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

FENERBAHÇE DÜŞMEZ: Fenerbahçe'de 1907 ruhu vardır herhangi endişeye gerek yoktur. Düşmez bunlar büyük takım bunlar, üzmeyin kendinizi.

3 İLDE ADAY YOK: AK Parti ve MHP'de iki değerimiz 51 ilde adaylar belirliyor. 30 büyükşehir içinde 3 tanesinde MHP adayı çıkarmayacağız. Diğerleri üzerinde çalışma devam ediyor.
Düşüncemiz vardır CHP, HDP, İP buradaysa gelir aday çıkartırlarsa Cumhur İttifakı'nın adayı kim olursa onu destekleriz.

OSMANİYE JEST DEĞİL: Osmaniye 51 ilin kapsamı içinde, ‘ittifak yapmıyor jest' diyorlar öyle bir şey yok. AK Parti de çıkartabilir biz de çıkartabiliriz. Biz zaten ilan ettik. Osmaniye jestin içinde değil jestle rest arasında farkı var. 1 Nisan günü Cumhur İttifakı çok güçlü bir şekilde uyanacak.

ERZURUM VE DENİZLİ'DE NİÇİN ADAY ÇEKİLDİ? Erzurum'da AK Parti 220 bin oy almış 24 Haziran'da biz 78 bin oy almışız ‘aday bizden olsun' demek Cumhur İttifakı'yla bağdaşmaz adayların seçimidir.(Gazete Duvar)

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.