Başbakan'dan af ve OHAL açıklaması

Başbakan'dan af ve OHAL açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, OHAL'in kaldırılmasıyla ilgili olarak, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması çok iyi olmuştur. Ümit ederim yakın zamanda olağanüstü hal meselesi yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir'' dedi. Yı

A+A-

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

Başbakan Binali Yıldırım, özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katıldı. Çankaya Köşkü'nde düzenlenen programda konuşan Yıldırım, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinden sonra TBMM Başkanı olacağı yönündeki tahminler hakkında, “Şu anda biz bunları düşünecek durumda değiliz. Bir yandan Cumhurbaşkanımız bir yandan biz fellik fellik memleketin her köşesini dolaşıyoruz. Şu ana kadar 22 ilde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Seçimleri aradan çıkaralım, yeni meclis oluşsun Cumhurbaşkanı seçimi belli olsun memleketin işleri sahipsiz kalmaz. Bir çözüm bulunur bir şekilde” şeklinde konuştu.

“Gündemimizde af yok”

Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af çıkarılması yönündeki talepleri hakkında, affın gündemlerinde olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.