Başkan Kozay Çalışmaları Denetledi

Başkan Kozay Çalışmaları Denetledi

Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, Su İşleri Müdürlüğüile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları denetledi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay ve Belediye Meclis üyeleri su sorununun yaşandığı ilçede aralıksız bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde takip ederek bilgi aldı.

İlk olarak Esentepe mahallesinde kırılan su boru hattını onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek su arıza şefi Ayhan Tekin'den bilgi alan başkan Kozay, daha sonra Esenyurt Mahallesine geçerek 1318 nolu sokakta yıkılan istinat duvarı yapım çalışmalarını yerinde takip ederek çalışanlarla bilgi alışverişinde bulundu.

Kozay, son olarak kesun kuyusunda meydana gelen arızanın giderilmesi için yapılan çalışmayı denetleyerek su arızaları ile ilgili yeni talimatlar verdi.

22608

 

Esentepe mahallesinde kırılan su boru hattının onarım çalışmaları esnasında çevredeki vatandaşların çalışamalara yardım ettiklerini ve bu konuda çok memnun olduklarını dile getiren Yüksekova Belediye Başkanı Adile Koza, “Yapılan çalışmaları yerinde takip ederek, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek gerekli çalışmaların yürütüleceği bilgisini verdik. Esentepe Mahallesinde kırılan su boru hattı ekiplerimiz tarafından onarılıp tekrar bölgeye su verilmeye başlandı. Esenyurt mahallesinde yıkılan istinat duvarının tekrar yapılması için tüm çalışmalarımız başlamış durumda. Öte yandan kesun kuyusunun arızası bu gün ekiplerimiz tarafından tespit edilip onarım çalışmaları başlatılmıştır. Onarım çalışmaları sonrasından kesun kuyusunun beslediği mahallelere tekrar su verilmeye başlanacaktır. Yapılan çalışmalara duyarlı bir şekilde destek veren tüm vatadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

22609

22610

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.