Başkan Vekili Kaşıkçı'dan Okula Ziyaret

Başkan Vekili Kaşıkçı'dan Okula Ziyaret

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı Okul ziyaretinde bulundu.

A+A-

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretine İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Salih Devrim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Şube Müdürleri de katıldı.

Kaymakam Kaşıkçı, Okul idarecileri ve Öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve önerlini dinledi. Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

İstenilen şeyin kaliteli bir eğitimin verilmesi ve çocuklarımızın iyi bir yerlere gelerek yarınlara ışık olmalarının sağlanması olduğunu söyleyen Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Bu gün yine çocuklarımızla bir arada olmanın sevinci yaşıyorum. Gözlerinin içinde gördüğüm o ışığa her defasında şahit olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Eğer yarınlarımız aydınlık olsun istiyorsak bu evlatlarımıza gerekli tüm imkanları sağlamak zorundayız ki devlet olarak bu imkanları sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz. Her seferinde söylediğim gibi çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.