Başkan Yıldırım'dan, 'Taraftara destek çağrısı'

Başkan Yıldırım'dan, 'Taraftara destek çağrısı'

Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, son haftalarda çıkış yakalayan kulübün yalnız bırakılmaması çağrısında bulundu.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden ve son 5 haftada yenilgi yüzü görmeyen Yüksekova Belediyespor, Pazar günü kritik bir maça çıkıyor. Evinde 1.grup lideri Ağrı 1970 kulübünü ağırlayacak olan Yüksekova Belediyespor, üst sıraları ilgilendiren maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Bölgesel Amatör Ligin 2.devresinde çıktığı 6 maçta tek yenilgi alan Belediyespor, yakaladığı başarılı performansı sürdürmeyi hedefliyor. Oynadığı 19 maçta 23 puan toplayan ve ligde 8'inci sırada bulunan Belediyespor, zorlu maçta taraftarının desteğini bekliyor.

"SAHADAN GALİBİYETLE AYRILMAYI HEDEFLİYORUZ"

Ligin ilk yarısına iyi başlayamadıklarını belirten kulüp başkanı Fevzi Yıldırım, "İkinci yarıda yaptığımız takviye ve hamleler ile başarılı bir performans sergiledik. Yakaladığımız olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü çok kritik bir maçımız var. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Yüksekova Şehir Stadında oynanacak maç, saat 13.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.