Belediye Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Belediye Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

28532 sayılı resmi gazetede yayınlanan İş Sağlığı ve Güvenliği hakkındaki yönetmeliği gereğince Yüksekova Belediyesi Konferans salonunda Hizmet Binası ve Zabıta Müdürlüğü Çalışanlarına seminer verildi.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 28532 sayılı resmi gazetede yayınlanan Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Usul ve Esaslarına dair yönetmeliğe uygun olarak Hizmet Binası ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının katılımı ile belediyenin konferans salonunda iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildi. Seminerde, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları anlatıldı.  

Sunum yapan İş Güvenliği Uzmanı İzzettin Ölmez mevzuatlar, kanun, tüzük, yönetmelikler ve uygulamaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında personele bilgiler veren Ölmez, kazaların alınacak önlemlerle engellenebileceğine işaret etti. İşveren ve işçinin sorumluluklarını da anlatan Ölmez, soru cevap kısmıyla sunumu bitirdi.

2280422805

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.