Belediye TEDAŞ çalışanları ile yemekte buluştu

Belediye TEDAŞ çalışanları ile yemekte buluştu

Yüksekova Belediyesi ilçede aylardır aralıksız bir şekilde çalışmalar yürüten Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) çalışanları, Yüksekova Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü arıza ekibi ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına, dayanışma ve teşekkür y

A+A-

Verilen yemeğe Hakkari HDP Milletvekili Abdullah Zeydan, Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, Belediye Başkan yardımcıları, İl Meclis Üyeleri ve İlçe Meclis üyeleri de katıldı.

Yemekte kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı İdris Kuş, “İlçede bir çok alanda diğer kurumlarımızında çalışmaları var. Her alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Aylardır büyük emek vererek çalışan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) ekibi, Belediyemize bağlı Su İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bu gün bir araya gelerek yürüttükleri bu çalışmalarına bir teşekkür niyetiyle yemek düzenledik. Öğle yemeğinde bir araya gelerek hem sohbet etme hemde fikiralışverişinde bulunma fırsatımız oldu” şeklinde konuştu.

“Geldikleri için hepsine belediyemiz adına çok teşekkür ederim” diyen Kuş, şöyle devam etti: ”Yapılacak olan çalışmaları değerlendirir olursak hepimizin de gördüğü gibi TEDAŞ ekibi gece gündüz çalışmalar yürütüyor. İlçemizde özelikle yaşanan Su sorununu %95 bitirdik sayılır. Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Mahallelerde günlerdir Moloz yığınlarını şehir dışına taşıyor. Diğer tüm birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalarına son sürat devam ediyor. İlçemize kar yağmadan programa aldığımız tüm çalışmaları bitireceğiz inşallah.”

2281122812

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.