Berat Albayrak: Türkiye resmi bir savaşta

Berat Albayrak: Türkiye resmi bir savaşta

Enerji Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Zeytinburnu İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 'Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta. Bunu anlatmamız lazım, bu ölüm, kalım mücadelesidir' ifadesini kullandı.

A+A-

AK Parti Zeytinburnu 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin tarihi günlerden geçtiğini öne sürerek, ilk nükleer üs santralinin temelinin atıldığını hatırlattı.

Albayrak, büyük ve güçlü Türkiye'den bahsedildiğinde nükleer alanda da olmak gerektiğini vurgulayarak, “Eğer Türkiye'de bir nükleer güç varsa, bu bir kişidir, Enerji Bakanı falan değil, Türkiye 50, 60,100 yıldır yapılamayanları, başarılamayanları hayata geçirdiyse bunu bir kişiye borçluyuz; Recep Tayyip Erdoğan. Eğer Cumhurbaşkanımızın cesareti, feraseti, dirayeti, çalışkanlığı olmasaydı bu 15 senede yapılanların hiçbiri, birilerinin hayalini bile kuramayacağı şeylerin hiçbirini, bu hükümet mümkünatı yok yapamaz” ifadelerini kullandı.

Afrin harekatına da değinen Albayrak, “Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta. Afrin'de görüyorsunuz öyle değil mi? Arkasında kimler var görüyoruz değil mi? Savaştığımız bu örgütlerle aynı safta, aynı söylemde, ülkeyi bölmeye çalışan bu partilerin dilini görüyoruz öyle değil mi? Bunu anlatmamız lazım, bu ölüm, kalım mücadelesidir, bu, ülkenin beka mücadelesidir. Bunu her yerde söylüyorum; ‘AK Parti Türkiye'nin şah damarıdır, ana omurgasıdır, 81 milyonu kucaklayan, 780 bin kilometrekareyi kucaklayan tek partidir. Türkiye'de herkesi kucaklayan, başörtülüsünden başı açığa, her inanç gurubundan herkesi kucaklayan tek partidir” dedi.(Gazete Duvar)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.