Çevre yolu çalışmaları devam ediyor

Çevre yolu çalışmaları devam ediyor

Hakkari Yüksekova ilçesinde kent trafiğini rahatlamak amacıyla yaklaşık 12 kilometrelik çevre yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova ilçesin'de kent trafiğini rahatlamak amacıyla yaklaşık 12 kilometrelik çevre yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yüksekova - Şemdinli karayolunu şehir içine girmeden Hakkari - Van karayoluna bağlayacak olan 12 kilometrelik yeni çevre yolunun yapımına Yeni Mahalle mevkisinden başlayarak  Yeni çevre yolu Güngör, Güzereşi ve Kani Haydar mahalleri güzergahlarını takip edilerek Şemdinli yoluna çıkması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Özellikle mahallelerden gelen araçların şehir içine girmeden ve zaman kaybına uğramadan trafik akışına devam etmesi için planlanan Yüksekova çevre yolunun Yeni Mahalle ve kuruköy yolu üzerinde çalışmaları inceleyen yetkililer şunları aktardılar; Başlatılan bu çalışmalar neticesinde faaliyete girecek olan çevre yolu ilçe merkezi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacaktır. Çevrede yapılan ve mevsime bağlı olarak yürütülen çalışmaların çoğunda iş makinesi ve tarımsal makineler şehir merkezinden geçtiği zaman normal trafik ulaşımınsa aksamalar yaşanıyordu. İnşallah yapımına başladığımız çevre yolu hem trafiği rahatlatacak hem de ilçenin daha temiz kalmasını sağlayacaktır' dediler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.