Cizrespor maç gelirini Şırnaklı ailelere bağışlayacak

Cizrespor maç gelirini Şırnaklı ailelere bağışlayacak

Cizrespor yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Hakkarispor ile yapacağı maçın gelirini Şırnaklı aileler bağışlayacak

A+A-

Şırnak'ta 14 Mart tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağınedeniyle yaklaşık 2 bin kişi köylerde çadır kurarak hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor.Cizrespor çadırda yaşamak zorunda kalan Şırnaklı ailelere yardım için harekete geçti.

Cizrespor Başkanı Salih Sefinç,Duvar'a yaptığı açıklamada, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Cizrespor-Hakkarispor maçından elde edilecek gelirlerin Şırnaklı ailelere bağışlanacağını söyledi.

'BİR NEBZE DE OLSA DERMAN OLMAK İSTİYORUZ'

Cizrespor Başkanı, Şırnak'ta çadırlarda yaşayan ailelerin durumuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Cizrespor geçen sezon seyircilerden uzak kalan bir takım. 1 yılın ardından Cizrespor kulübü yarın taraftarlarla buluşacak. Bunu yaşarken de yaklaşık 6 aydır tahmin edemeyeceğiz olaylarla karşılaştık. Bundan en fazla etkilenen Şırnaklı aileler oldu. Kötü bir savaş süreci geçirdik. Nitekim Şırnak'ta halen devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle maddi imkanları yetersiz olan aileler çadırlarda yaşamak zorunda kalıyor.

“Yasaklardan dolayı maalesef dışarıda kalan ailelerimiz, kardeşlerimiz var. Biz de bu duruma dikkat çekmek için kulüp yönetimi olarak yarın oynanacak Cizrespor-Hakkarispor maçının gelirlerini Şırnaklı ailelere bağışlamak istedik.

“Bir nebze de olsa Şırnaklı ailelerin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Belki bir nebze de olsa ailelerimizin yaralarına derman oluruz.

DESTEK ÇAĞRISI

“Bunun için yarın oynanacak Cizrespor-Hakkarispor maçına tüm Cizre halkının ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu konuda duyarlı olunması ve mağdur ailelerimize daha çok maddi desteğin sağlanması için ne kadar çok seyirci gelirse, desteğin boyutu da o kadar büyür.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.