Diyarbakır'daki patlamada yaralananlar sandık başında

Diyarbakır'daki patlamada yaralananlar sandık başında

Diyarbakır'daki bombalı saldırıda yaralananlar, bugün sedye ve tekerlekli sandalyelerle sandık başına gitti.

A+A-

Diyarbakır'da 5 Haziran'da düzenlenen mitinge yapılan 2 bombalı saldırıda 3 kişi yaşamını kaybederken, yüzlerce kişi ise yaralandı. Saldırıda yaralananlar hastaneden çıkıp sargılarıyla oy kullanmaya gitti. 

SANDIĞA GİDİP BARIŞ İSTEDİLER

5 Haziran Cuma günü Diyarbakır mitinginde yaralanan vatandaşların bir kısmı, bugün tekerlekli sandalye ve sedyelerle oylarını kullanmak için sandık başına geçtiler. Refakatçı eşliğinde oy kullanmaya gelen yaralı vatandaşlar, sandıktan umudun ve barış çıkmasını temenni ettiler.

DİYARBAKIR'DA YARALANDI, İZMİR'E OY KULLANMAYA GİTTİ

Yaralanan yurttaşlardan biri de inşaatta çalışmak için Diyarbakır'a gelen ve İzmir'de yaşayan 30 yaşındaki Fırat Oral'dı. Saldırı sırasında 2 ayağına şarapnel parçaları isabet etmesi sonucu ayaklarını kullanamaz hale gelen Oral, tedavisinin bitmesini dahi beklemeden saldırıdan hemen sonra oy kullanmak için İzmir'e geldi. Oy kullanmak içinİzmir'e gelmediğe takdirde kendisini vicdanen rahatsız hissedeceğini belirten Oral, "Tek dileğim barajın aşılması." dedi.

HDP MİTİNGİNE ÇİFTE BOMBA

Diyarbakır'da 5 Haziran'da düzenlenen mitingde gerçekleştirilen 2 bombalı saldırıda, 4 kişi yaşamını kaybederken, yüzlerce kişi yaralanmıştı. Saldırı sonrası bir kişi gözaltına alındı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.