Domuz gribinden 4 kişi hayatını kaybetti!

Domuz gribinden 4 kişi hayatını kaybetti!

4 İlde H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle tedavi altına alınan dört kişi hayatını kaybetti.

A+A-

İstanbul'un Anadolu yakasında yaşadığı öğrenilen Behice Tunç, rahatsızlığı nedeniyle dün gece saat 22.00 sıralarında yakınları tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan kadın, domuz gribi şüphesiyle yoğun bakıma alındı. Ancak Tunç geceyarısı saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti.

MUĞLA'DA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen 55 yaşındaki Yaşar Köse, iki gündür tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Köse'nin tetkiklerinde 'domuz gribi' olarak bilinen H1N1 virüsü taşıdığı belirlendi.

KARABÜK'TE 10 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen 28 yaşındaki Serkan Köroğlu, bir haftadır tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Tetkiklerde Köroğlu'nun, H1N1 virüsü taşıdığı belirlendi.

Öte yandan, son bir hafta içerisinde kent gelinde 10 kişinin daha H1N1 virüsü şüphesiyle hastanelere başvurduğu ve tedavi altına alınan 8 kişinin tetkiklerinin devam ettiği bildirildi.

BİR ÖĞRETMEN DOMUZ GRİBİNDEN HAYATINI KAYBETTİ
Kayseri'de de H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle tedavi altına alınan Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Büyükkapu (59), hayatını kaybetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.