Erdoğan'dan 'mahkemelere gidin' çağrısı

Erdoğan'dan 'mahkemelere gidin' çağrısı

Erdoğan, danışmanlarının ve DDK'nın darbe davalarını yakından izlediğini söyledi. 'FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok' diyen Erdoğan sivil toplum kuruluşarına çağrı yaptı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcilerine verdiği iftarda konuştu. 15 Temmuz darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla yargılananların mahkemede hiç pişmanlık göstermediğini aksine adeta şov yaptıklarını belirten Erdoğan, STK temsilcilerinden, darbe davalarının duruşmalarına gitmelerini istedi.

Devlet Denetleme Kurulu'nu (DDK) ve başdanışmanlarını darbe davalarını izlemek için görevlendirdiğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“Biz sivil toplumu bir tehlike olarak değil sosyal barışımızın sigortası olarak görüyoruz. FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok. Mahkemelerdeki şovları kalp gözlerinin de kararmasından kaynaklanıyor. Sivil toplum kuruluşlarından FETÖ davalarını takip etmelerini istiyorum. Meydan bu alçaklara bırakılmamalı.”/GazeteDuvar

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.