Gaspçı cezaevi firarisi yakalandı

Gaspçı cezaevi firarisi yakalandı

Van'da gasp ve hırsızlık olayına karışan cezaevi firarisi, 55 ikamet ve iş yerine ait güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı.

A+A-

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Edremit ilçesi Süphan Mahallesi Zahir Sokak üzerinde ticari taksi sürücüsü S.G. ve İpekyolu Caddesi Eski Kadın Hastanesi civarında F.D. isimli şahsın bıçakla gasp edilmesi ile İpekyolu ilçesi Hatuniye Mahallesi'nde T.Ç. isimli şahsın ikametinden gerçekleştirilen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, olayları gerçekleştiren şüpheli/şüphelilerinin yakalanmasına yönelik 55 ikamet ve iş yerine ait güvenlik kamera kayıtları incelenerek, sokak çalışması yapıldı.

Çalışmalar sonucunda olayları gerçekleştiren şahsın cezaevi firarisi olan ve hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ve birçok suçtan kaydı bulunan F.K. olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs, İpekyolu ilçesi Uzun Sokak'ta, üzerinde hırsızlık olayında çalınan T.Ç. isimli şahsa ait kimlikle yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan F.K. isimli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.