Gül,'Günlük siyasete katılmayacağımı açıkladım'

Gül,'Günlük siyasete katılmayacağımı açıkladım'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere Esenyurt'taki Serhan Tirit Merkez Camii'ne geldi. Abudullah Gül namaz çıkışı hakkındaki iddialar hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

İşte Gül'ün açıklamalarının satır başları:

CİDDİYE ALMADIM

CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın açıklamaları hakkında konuşan Gül,  "Geçen günlerde bir siyasetçinin kendi parti içi hesapları ve politikaları çerçevesinde yaptığı çeşitli taktikler, o konuşmada, beni de söz konusu etti. Açıkçası ben hiç ciddiye almadım benimle ilgili söylenenleri. Önceden de biliyorum 367 meselelerinin nasıl ortaya çıktığını. Ama üzülerek görüyorum ki bazıları çok ciddiye almışlar" dedi.

SİYASETE GİRMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM

7 sene tarafız cumhurbaşkanlığı yaptığını dile getiren Gül,  "Günlük siyasete girmeyeceğimi söyledim. Yeri, geldiğinde tecrübemi paylaşma sorumluluğum var. Baktığımızda ülke zaten kutuplaşmanın ve seçimlerin yorgunluğu içinde. Türkiye'nin önüne bakması gerekir. Ulusal çıkarların tehdit eden gelişmeler var. Herkesin bunları çözmek için çalışması gerekir. Hükümete yardımcı olmak gerekir. Bu fikirlerimi bu şekilde paylaşırım polemiklere sokmak isteyenleri de ciddiye almam.Cumhurbaşkanlığı yaptım. Günlük siyasete katılmayacağımı açıkladım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.