Hakkari’de Ramazan etkinlikleri

Hakkari’de Ramazan etkinlikleri

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü de stant açtı.

A+A-

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve her akşam değişik programların yer aldığı Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Anadolu Çocuk Müzikali, Çocukça Ramazan, Aşuk ile Maşuk ve Hacivat-Karagöz programlarına aileler yoğun ilgi gösterdi. Çay ikramının yapıldığı programa çok sayıda vatandaş çocukları ile birlikte katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı etkinliklerde Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün iş ve mesleki danışmanları Mehtap Sönmezoğlu ve Hasan Balin tarafından iş kurumu faaliyetleri, istihdamda milli seferberlik kursları, TYP, girişimcilik kursları ve eski hükümlülere verilecek hibe destekleri hakkında vatandaşları bilgilendirdiler. İşbaşı eğitim programı hakkında ise vatandaşlara detaylı bilgiler verilerek, bilgilendirmelerin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.