Hakkari gücü rakibini 6-1 yendi

Hakkari gücü rakibini 6-1 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligde mücadele eden Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Takımı 11. Hafta maçında konuk takım Nusaybin Gençlik Spor Kadın Takımını 6-1 skorla yendi.

A+A-

Bir süre önce 9. Hafta maçında konuk ettiği Ağrı Birlik Spor Kadın Futbol Takımını 6-0 yenen Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Takımı, rakiplerine büyük fark atarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hakkari Merzan sahasında Hakkari Gücü kadın takımı Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) sponsorluğu ve kurumun formaları ile sahaya çıktı. Daha sonrada konuk takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Hakkarigücü centilmenliğini ortaya koydu. Konuk takım sporcularının bazı aileleri de maçı izledi.

Maç öncesi VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, Ercan Kısacık ve Vedaş personeli kadın futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

VEDAŞ yetkilileri, bölgede eğitime olan desteklerinin ardında spor faaliyetlerine de olan desteklerini sürdüğünü belirttiler, Hakkarispor ve Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı sponsor desteği sağladıklarını ifade eden VEDAŞ yetkililer takımlara başarılar dilediler.

Kendi sahasında Nusaybin Gençlik Spor Kadın Takımına zor anlar yaşatan Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı il yarıda Aycan Arda'nın attığı iki kolla ilk yarıyı iki sıfır kapattı. Konuk takımın ataklarına rağmen pes etmeyen Hakkarigücü ikinci yarıda Aycan Arda'nın 3 ile Özlem Akkaya'nın 1 golleri ile durumu 6-0 yaptı. Konuk taktımın son dakikalarda penaltıda attığı golle maç 6-0 sona erdi.

Kadın sporcular halay çekti

Nusaybin Gençlik Spor Kadın Takımını 6-1 yenen Hakkarigücü Kadın Takımı çalınan müzik eşliğinde bir süre sahada halay çekerek, galibiyetlerini kutladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.