Hakkari VEDAŞ Müdürü değişti

Hakkari VEDAŞ Müdürü değişti

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir Van İl Müdürlüğü'ne atandı. Özdemir’in yerine ise M. Salih Eroğuz atandı. VEPSAŞ il müdürlüğüne ise Yılmaz Özdemir getirildi. Müdür Özdemir için veda gecesi düzenlendi.

A+A-

HAKKARİ - 2013 Temmuz'unda özelleşen Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş'ye (TEDAŞ) ait Vangölü elektrik dağıtım şirketinin Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri Müdürleri değişti.

Bu hafta yapılan görev değişikliği sonucunda VEDAŞ Hakkari il Müdürü İsmail Özdemir VEDAŞ Van İl Müdürlüğü görevine atanırken, Özdemir'den boşalan VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü görevine ise VEPSAŞ İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz getirildi.

VEPSAŞ il müdürlüğü görevine ise Yılmaz Özdemir getirildi.

Görev değişikliğinin ardından VEDAŞ Van İl Müdürlüğü görevine atanan İsmail Özdemir için Sibar Otelde veda gecesi düzenlendi.

Gecede söz alan VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir 16 yıldır çalıştığı kurumdan ayrılmanın hüznünü yaşadığını anlattı.

Kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılan kurum çalışanlarına teşekkür eden ve helallik isteyen Müdür Özdemir, “16 yıldır Hakkari'de idarecilik yapıyorum. Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi olarak Hakkari bölgesinde nen çok personel çalıştıran bir şirketiz. Var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye çalıştık.  Bundan sonra da yönetimin aldığı kararla VEDAŞ Van İl Müdürlüğü görevine atandım, Yerime de değerli kardeşim Mehmet Salih Eroğuz atandı. Bir tarafta hüzünlü bir tarafta sevinçliyim. Van gibi bir şehre gidiyorum. Van'ın yarısı Hakkarili bu benim için sevindiricidir. Beni üzen taraf ise Dağların Başkenti Hakkari'den ayrılıyorum. Ben her ne kadar Van'a gitsem de bir ayağım yine Hakkari'de olacak. Hakkari ile ilgili hedeflerimiz vardı. Bundan sonra benden görevi devr alan arkadaşlarımız bu projeleri hayata geçirecektir. Zor bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Bizim için en önemli olan şey personelimizin can güvenliğindir. Lütfen can güvenliğinizi her şeyin önünde tutun. Sizin arkanızda çoluk çocuğunuz ağlamasın herkes gülsün. Bu duygu ve düşünceler ile her şey gönlünüzce olsun diyorum. Benden yana herkesin hakkı helal olsun. Sizleri varsa bende bir hakkı siz de helal edin”

Yeni Müdür Mehmet Salih Eroğuz ise VEDAŞ İsmail Özdemir'in Hakkari'ye büyük hizmetleri olduğunu ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi.

VEPSAŞ İl Müdürlülüğü görevine getirilen Yılmaz Özdemir ise Hakkari'ye büyük emeği olan iki değerli müdürden devr aldığı bayrağı en iyi şekilde taşıyacağı mesajını verdi.

VEDAŞ ve VEPSAŞ Hakkari il ilçe yönetici ve çalışanlarının katıldığı geceye hem hüzün hem sevinç vardı.

Gece, Müdür İsmail Özdemir'in kentin değişik noktalarında kurumsal çalışmalara katıldığı fotoğrafların yer aldığı sinevizyon gösteriminin ardından,gurup navin Fuat Ege'nin bir birinde güzel Türkçe ve kütçe  müzikler eşliğinde çekilen halaylar ile geç saatlere kadar devam etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.