Hakkarili çocuklar yarıyıl tatilini eğlenerek geçiriyor

Hakkarili çocuklar yarıyıl tatilini eğlenerek geçiriyor

Hakkari Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet veren Türkiye’nin en donanımlı çocuk oyun ve kültür merkezi, yarıyıl tatilinde çocuklarla dolup taştı.

A+A-

Bir süre önce Halife Derviş Mahallesi'nde hizmete açılan çocuk oyun ve kültür merkezinde binlerce çocuğun faydalandığı belirtildi. Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Hakkarili çocuklar aileleri ile çocuk oyun ve kültür merkezine gelerek eğlenmenin tadını çıkarıyor. İçerisinde 3-12 yaş arası çocuklara yönelik 20 çeşit modern yeni teknoloji oyuncaklarla dolu oyun salonu ve kitap kafesi ile hizmet veren çocuk oyun ve kültür merkezinde şimdide içeriği özel hazırlanan 3-6 yaş çocuk eğitim odası, hizmete açmayı bekliyor.

3-6 yaş çocuk eğitim odası kayıtlarının 2-19 Şubat tarihleri arasında alınacağı belirtildi. Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ise, Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Başkan Epcim, “Hakkari'de maddi imkânsızlıklar ve çeşitli nedenlerle kreşe ya da anaokuluna gidemeyen, yaşıtlarıyla vakit geçirme fırsatı bulamayan 3-6 yaş grubu çocuklara özel hazırlanan sınıflarda eğitim etkinlikleriyle okulöncesi eğitim programlarına katılımlarını sağlamak, çocukların okulöncesi eğitim ile sosyal, duygusal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazanmasını sağlamak, çocukların yaratıcı yönlerini, ilgi ve isteklerini ortaya çıkarmak amacıyla merkezimiz bünyesinde hazırladığımız 3-6 yaş eğitim odasını ücretsiz olarak hizmete sunacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.