Hakkarispor 14 yıl sonra yeşil sahalara döndü

Hakkarispor 14 yıl sonra yeşil sahalara döndü

Hakkari Spor Teknik Direktörü Mikail Özdemir, 14 yıl sonra yeşil sahalara dönmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

A+A-

Hakkarispor Teknik Direktörü Mikail Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında kendi sahalarında konuk ettikleri Tatvan Gençler Birliğispor'u 3-1 mağlup ederek tur atladıklarını belirtti.

14 yıl aradan sonra yeşil sahalara çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özdemir, önceki gün Aşağı Merzan Şehir Stadyumu'nda oynanan maçın izlenmeye değer olduğunu söyledi.

Özdemir, “Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Tatvan Gençler Birliğispor'u 3-1 mağlup ettik. Maça büyük bir ilgi vardı. Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve yüzlerce taraftar büyük bir heyecanla maçı izledi. Maçta inanılmaz bir atmosfer vardı. Tribünlerde yer kalmayınca taraftarlar maçı yüksek tepeye çıkarak izlemeye çalıştılar” dedi.

“Sporcuların hepsi yerli”
14 yıl aradan sonda yeşil sahalara çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Özdemir, Hakkarispor oyuncularının tümünün yerli olduğunu ve dışarıda hiçbir sporcu olmadığını söyledi. Özdemir, “Kadromuz tamamen yerli sporculardan oluşuyor.

Yolumuza emin adamlarla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.Hakkarispor takımının en büyük destekçisinin Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın olduğunu anlatan Özdemir, “Sayın Valimizin takıma büyük katkı ve destekleri var.

Başka da kimsenin bize desteği yok. Bugün yarın kura çekimleri yapılacak ve karşılaşacağımız takım belli olacak.

Hedefimiz tur atlamak ve grupta kalmaktır. Eğer grupta kalmayı başarırsak, Hakkari artık spor ile gündeme gelecektir. 14 yıl sonra sahalara yeniden merhaba dediğimiz için herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.İHA

hakkarispor-m-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.