'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz'

'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği dayanışma yemeğinde konuştu. Kılıçdaroğlu, “Ne darbe diyeceğiz ne dikta diyeceğiz. Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz” diye konuştu.

A+A-

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Yeşilköy'deki bir otelde dayanışma yemeği düzenlendi. Geceye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, KESK Genel Başkanı Lami Özgen, CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KILIÇDAROĞLU: “ÜLKEYİ AYDINLIĞA ÇIKARMAK İÇİN BİR GÖREVİMİZ VAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililere seslenerek, “Bugün Doğuda, Batı'da, Güney'de, Kuzey'de bütün yurttaşların gözü Cumhuriyet Halk Partisinin üzerinde çünkü ülkenin nereye gittiği herkes çok iyi biliyor. Bize tarihin önemli bir görev yüklediğinin herkes farkında olmalı, ülkeyi aydınlığa çıkarmak için bir görevimiz var. O nedenle çalışmak, bireysel çaba harcamanın çok daha ötesinde hepinizin ortak bir hedefi olmalıdır. Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte hareket edeceğiz. Korkunun egemen olduğu bir yerden özgürlüğün egemen olduğu bir Türkiye'ye taşıyacağız, oraya götüreceğiz. Onun mücadelesini vereceğiz" dedi.

“HEP BİRLİKTE TAM DEMOKRASİYİ SESLENDİRECEĞİZ"

“Önümüzdeki süreçte çok daha ağır eleştirilere muhatap olabiliriz" diyen Kılıçdaroğlu, “Ama bunlar asla ve asla bizi inandığımız yoldan geri döndüremeyecekler. Biz mücadelemizi hak için, adalet için, özgürlükler için bağımsız yargı için demokrasi için ve en önemlisi halkımız için yapacağız. Ne darbe diyeceğiz ne dikta diyeceğiz. Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz" diye konuştu. (DHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.