'Her an seçim olacakmış gibi çalışın'

'Her an seçim olacakmış gibi çalışın'

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında yeni seçilen belediye başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir seçimi için, 'YSK henüz kararını vermedi. YSK’nın her türlü kararı kabulümüzdür. Sizler yine de her an seçim olacakmış gibi

A+A-

AK Parti, yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere hafta sonu Kızılcahamam'da iki günlük kamp düzenledi.

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in kulis haberine göre, basına kapalı yapılan toplantılarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ile Çiğdem Karaaslan sunumlar yaparak, belediye başkanlarının taleplerini dinledi. Sunumlarda, başkanlardan özellikle 2020 yılına kadar sıfırdan proje yapılmaması istendi.

Başkanlara, “Bitirilemeyen çok proje var. Uzayan, tamamlanmayan projeler tepki çekiyor. Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40'ı yapılan projeleri dondurun, yüzde 70 ve fazlası yapıldıysa öncelikle bu projeleri bitirin” talimatı verildiği aktarıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise yaptığı sunumda, Cumhur İttifakı'nın bazı aksaklıklara karşın toplumda kabul gördüğünü öne sürdü.

Erdoğan'ın da İstanbul seçimleriyle ilgili olarak, “YSK henüz kararını vermedi. YSK'nın her türlü kararı kabulümüzdür. Sizler yine de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarınızı sürdürün” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.