Herkesi kurtardı kendi kurtulamadı

Herkesi kurtardı kendi kurtulamadı

Büyükçekmece Mimaroba açıklarında bir sandalın batması sonucu sandalda bulunan 3'ü çocuk 5 kişiden, Yalçın Yurdam (35) isimli vatandaş hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sıralarında Büyükçekmece Mimaroba Sahili’nin yaklaşık 30 metre açığında meydana geldi.

Yalçın Yurdam (35), dayısı Cahit Öztanık (45), yeğenleri Mert Yurdam (7), Emre Yurdam (14) ve oğlu Kayra Yurdam'ı (5) yanına alarak, balık tutmak için sandalla denize açıldı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle sandal su almaya başladı. Yalçın Yurdam akrabalarını telefonla arayarak yardım istedi.

Sulara gömülen sandaldan ayrılan 5 kişi sahile çıkmaya çalıştı. Yurdam, dayısı Cahit Öztanık ve çocukları kıyıya çıkmalarına yardım etti. Ancak kendisi kıyıya çıkmayı başaramadı. Akrabalarının haber verdiği sağlık ekipleri olay yerine gelerek yarı baygın haldeki 4 kişiyi çevre hastanelere kaldırdı. Olaydan yaklaşık 1 saat sonra Yalçın Yurdam'ın cansız bedeni kıyıya vurdu.

Yurdam'ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından, Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Hayatını kaybeden Yalçın Yurdan'ın yakını olan Ünal Nestan, "Toplamda 5 kişilerdi telefon ile yardım istediler. Çocukları ve dayıyı çıkarmış kendisi çıkamamış. Kendisi taksicilik yapıyordu bir ay kadar önce 7 bin liraya almıştı bu sandalı" diye konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.