Hükümetten Vergi İndirimi Müjdesi

Hükümetten Vergi İndirimi Müjdesi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar kurulu sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 'Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımız için yüzde 5'e kadar indirim yapılacak' dedi.

A+A-

Kurtulmuş: Yüzde 5'e Kadar Vergi İndirimi Yapılacak

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar kurulu sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Bakanlar Kurulumuzda vergilerle ilgili yapılacak düzenlemeler gündeme geldi. Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımız için yüzde 5'e kadar indirim yapılacak" dedi.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle;

VERGİSİNİ DÜZENLİ ÖDEYENE İNDİRİM GELİYOR

Bakanlar Kurulumuzda vergilerle ilgili yapılacak düzenlemeler gündeme geldi. Önümüzdeki günlerde adımlar atılacaktır. Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımız için yüzde 5'e kadar indirim yapılacak bir uygulama hayata geçirilecek.

Kamu kuruluşlarının varlık fonuna devredilmesi:

Büyük kamu şirketlerinin daha iyi yönetilmesi ile ilgili bir niyet vardır burada. Devletin elinde kuvvetli bir kaynak oluşturulması savunulmaktadır. Ekonomik salvolara karşı daha dinamik bir yapıya kavuşması öngörülmektedir. Bu Türk ekonomisinin kaynaklarının kullanılması için önemli bir adım olacaktır.

Savunma Sanayi fonunun devri:

Mühim olan kamunun elinde varlık fonunun oluşturulmasıdır. Bu Türkiye ekonomisinin gücünü göstermek, kuvvetlenmesini sağlamak için garanti mahiyetinde olan bir fondur. Bu fonun aktarılmasının amacı, daha etkin kullanılmasını sağlamaktır. (haberler.com)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.