İçişleri Bakanı: 28 belediye için gereken yapıldı

İçişleri Bakanı: 28 belediye için gereken yapıldı

Valiler toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Türkiye’de yerel yönetimler üzerinde teröre destek veren bir anlayış söz konusu. Bu devletimiz tarafından tespit edilmiş ve 28 belediye için gereken yapılmıştır. Bundan geri adım atmamız söz konusu değ

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da valiler toplantısında konuştu.

Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Bakanlığımızın operasyonel gücünü daha da arttırdı”

“Atılan adımlar, darbe üretmeyen bir sistem yaratmaya yönelik adımlardır. Özellikle Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanması kararı, bakanlığımızın operasyonel gücünü daha da arttırmıştır.

“Bize 15 Temmuz'da yapılanlar bizi istikametimizden ayırmamıştır. Elbette ki eksikliğimiz olabilir. Yapacağımız iş la havle çekip yolumuza devam etmektir. FETÖ mücadelesi bizim kararlılığımızdır.

“Ya herro ya merro”

“Türkiye'de yerel yönetimler üzerinde teröre destek veren bir anlayış söz konusu. Bu devletimiz tarafından tespit edilmiş ve 28 belediye için gereken yapılmıştır. Bundan geri adım atmamız söz konusu değil.

“Bizim görevimiz, milletin verdiği emaneti yerine getirmek ve aynı açıklıkla millete teslim etmektir. İvedilikle gereğini yerine getireceğiz. Neymiş, müsaade etmeyeceklermiş.

“Ya herro ya merro. Devletin gücünü anlamayanlara gerekli cevabı vereceğiz. Teröre destek veren belediyeler hakkında gereği yapılacak.”İMC

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.