İnce'den Demirtaş ziyareti eleştirisine yanıt: Sizi de ziyaret ederdim

İnce'den Demirtaş ziyareti eleştirisine yanıt: Sizi de ziyaret ederdim

CHP’nin 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesiyle ilgili kendisini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. İnce, 'Aday olsaydınız sizi de ziyaret ederdim' dedi.

A+A-

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, aynı seçimde aday olan HDP'nin tutuklu adayı Selahattin Demirtaş'a yaptığı ziyaretle ilgili kendisini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Bütün adayları ziyaret ettiğini hatırlatan İnce, “Sayın Bahçeli bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Edirne Cezaevi'ne yaptığım ziyareti diline dolamış. Ben seçimler öncesinde YSK tarafından adaylığı kabul ve ilan edilen tüm Cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret ettim, ortağınız Erdoğan'ı da ziyaret ettim” dedi.

İnce, Erdoğan'ı da ziyaret ettiğini söyleyerek, “Siz de andımızı yasaklayan, tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti'ni kaldıran Erdoğan'a destekçi olmayıp Cumhurbaşkanı adayı olsaydınız sizi de ziyaret ederdim” ifadelerini kullandı. (GAZETEDUVAR)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.