İŞ-KUR heyetinden Yüksekova'ya ziyaret

İŞ-KUR heyetinden Yüksekova'ya ziyaret

Hakkari İŞ-KUR yetkilileri Yüksekova'ya gelerek 'yatırım seferberliği' konusunda işverenleri bilgilendirdi.

A+A-

Hakkari'de dün Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'un katılımıyla “Yatırım Seferberlik” toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda Hakkari'nin de içerisinde bulunan 23 ilde yatırım seferberliği başlatıldığı belirtilmişti.

Toplantının ardından Hakkari İŞ-KUR yetkilileri harekete geçti. İŞ-KUR Hakkari Şube Müdürü Tuncay Özdemir ile İş ve Meslek Danışmanı Mehtap Türksönmezoğlu sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine geldi. Burada işverenleri ziyaret eden heyet, milli istihdam kapsamındaki teşvikler konusunda bilgiler verdi.

Heyet ilçede faaliyet gösteren Yiğit Ajans Gazetecilik'e konuk olarak, iş başı eğitim programı konusunda detaylı bilgilendirmede bulundu. Yiğit Ajans Gazetecilik Sorumlu Müdürü Ali Yiğit, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Hakkari ve ilçelerinde işverenlerin zor dönemden geçtiğini, kalkınma planının bu duruma can suyu olabileceğini söyledi. Yiğit Ajans Gazetecilik Sorumlu Müdürü Yiğit, Hakkari ve ilçelerinde işverenlerin daha çok istihdam alanı yaratarak ekonomik kalkınmanın sağlanabileceğini vurguladı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.