Kaymakam Kaşıkçı, Yol ve Alt Yapı Çalışmalarını inceledi

Kaymakam Kaşıkçı, Yol ve Alt Yapı Çalışmalarını inceledi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi’nde devam eden alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Yüksekova artık bir değişim sürecine girmiştir” dedi.

A+A-

Cengiz Topel Caddesinde üzerinde bulunan İran Pasajındaki esnafları İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ve Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile ziyaret eden Kaymakam Kaşıkçı, esnafın sorunlarını dinledi.

Açıklamlarda bulunan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden inşası çalışmalarına başladığını söyleyerek, “Yüksekova'da artık değişim sürecine girmiştir. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşabileceği bir Yüksekova için gerekli bütün altı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Vatandaşlarla çay içerek sorunlarını dinleyen Kaşıkçı, ardından çarşı merkezinde yürütülen çalışmaları inceledi, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kaşıkçı, daha sonra Şemsettin Onay Anadolu Lisesi tarafından okulun bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğine katılarak öğrencilere aşure dağıttı. Yapılan bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

 001_52002_28

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.