Kılıçdaroğlu: Hakkari'ye asfaltı Beşiktaş Belediyesi yaptı

Kılıçdaroğlu: Hakkari'ye asfaltı Beşiktaş Belediyesi yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki belediye meclis üyesinin bakanlık kararı ile görevden uzaklaştırıldığı Beşiktaş Belediyesi’ne gitti.

A+A-

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu “14 belediye başkanımızı alsan dahi İstanbul'u alacağım. İstanbul'a ihanet edenleri tek tek açıklayacağım. Dünya lideriyim diyorsun. 16-9 kulelerini yıkamıyorsun! Yıksana”

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

ADALETİN OLMADIĞI YERDE İNSAN OLMAZ: Herkesin hakkını, hukukunu koruyan bir partidir. Her mazlumun hakkını ve hukukunu koruyan bir partidir. Çünkü adaletin oladığı yerde insan olmaz. Keşke bugün biz emeklileri, enflasyonu, işsizliği tartışsaydık ama kendileri geliyorlar gündeme egemen olamıyorlar. Gündemi değiştirmek istiyorlar. Nasıl? CHP'li belediye başkanlarını alırsak gündemi değiştiririz. Sonuna kadar emeklinin de işsizin de taşeron işçisinin de hakkını savunacağız. Sanıyorlar ki emekliye 3-5 kuruş verdik sesini kesecek.  Sen sarayında oturuyorsun, vatandaşa diyorsun ki 1600 lira para verdik. İşçinin alın terinin hakkını sonuna kadar savunacağım. Mücadele edeceğiz sonuna kadar.

15 YILDIR SEN ASFALT GÖTÜREMEDİN: Ne yapıyor belediye başkanlarımız. Beşiktaş Belediye Başkanı, Hakkari'ye asfaltı Beşiktaş Belediyesi yaptı. 15 yıldır sen Hakkari'ye asfalt götürmedin. Belediye başkanlarımız her kuruşun hesabını kendi beldesinin halkına verir. Bu bizim namus borcumuzdur. İki, size oy verin vermesin hiçbir vatandaşı ayrımcılığa tabi tutmayacaksınız. Çünkü biz CHP'yiz, halkın partisiyiz. Çünkü biz ayrımcılık yapmayız./Ajanslar

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.