'Kılıçdaroğlu'nun neyini izleyeceğiz!'

'Kılıçdaroğlu'nun neyini izleyeceğiz!'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Maillerim mi izleniyor?' diye soran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi: Senin neyiniz izleyeceğiz biz. İzlemek hukuk dışı bir şeydir.

A+A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Maillerim mi izleniyor” sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan Bozdağ “İftira atıyor” dedi.
CHP liderinin, “AK Parti içinde 120-180 arası Bylokçu milletvekili var” iddiası üzerine Bozdağ, “ABD'den gelen mailleri açıkla” karşılığını verdi. Bozdağ'ın bu açıklaması üzerine Kılıçdaroğlu da, “Bana gelen mailleri takip ediyorlar herhalde. Bu sözle beni, maillerimi izlediklerini itiraf etmiş oluyorlar. Madem izliyorsunuz açıklayın o zaman. Ey Kılıçdaroğlu sana şu mail'ler geldi diye açıklasınlar, böylece ben de öğreneyim bana ne geldiğini” yanıtını verdi.

Konuya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozdağ şunları söyledi: “Senin neyiniz izleyeceğiz biz. İzlemek hukuk dışı bir şeydir. ‘Geldi mi, gelmedi mi' diye soruyorum. Açıklamaları lazım. ‘AK Parti içinde şu kadar Bylokçu var' diyor. Elinde varsa listeyi ver. Niye bunları yapmıyor? Elinde bilgi, belge olmayanlar çamur atıyor, bunu açıklasın diyorlar. Çok net söylüyorum, yalandan öte iftira atıyor. Madem öyleydi, niye o günlerde Yenikapı'ya geldin? Dürüst olmak lazım.”/GazeteDuvar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.