Köy okullarında okuyan öğrenciler ağırlanıyor

Köy okullarında okuyan öğrenciler ağırlanıyor

Hakkari ‘nin Yüksekova ilçesi Gençlik Merkezi 'Merkezim Her Yerde' projesi ile köy okullarında ki öğrencilerle gönül köprüsü kurmaya başladı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Merkezim Her Yerde" projesi ile köy okullarında okuyan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Yüksekova'nın Suüstü köyünden gelen 45 öğrenci ilk olarak gençlik merkezini gezip kursları ve atölyeleri ziyaret edip, kursta ki sportif faaliyetlere katıldı.

Proje kapsamında gençlik merkezinde düzenlenen etkinliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı katıldı.

Burada bir konuşma yapan kaymakam Kaşıkçı, “ Biz gençlik merkezimize kendi imkanları ile gelen gençlerimiz dışında gelme imkanı olmayan gençler ve öğrencilerimizin de faydalanmasını istiyoruz. bu kapsamda Yüksekova belediyesi olarak Gençlik merkezi koordinatörlüğünde köylerde ki okullardan alıp burada misafir ediyoruz.  Bizim amacımız geleceğimizin teminatı olan siz gençlerin daha iyi şartlarda eğitim alması. Bu kapsamda Her hafta bir okulu misafir edeceğiz.” Dedi.

Etkinlik,  öğrencilere hediyeler dağıtılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.