Lice’nin 18 köyünde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Lice’nin 18 köyünde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 18 köy ve mezralarında, düzenlenecek operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kulp’a bağlı 10 köyde ise 4 Haziran’da ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

A+A-

Diyarbakır Valiliğinden yapılan Açıklamada, “Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, Lice'ye bağlı Akçabudak, Örtülü, Ulucak, Saydamlı, Kılıçlı, Yorulmaz, Güldiken, Üçdamlar, Baharlar, Bayırlı, Hedik, Tuzlaköy, Yamaçlı, Kıralan, Dernek, Konuklu, Yünlüce ve Yaprakköy köyleri ile mezralarında bugün 12.00'dan itibaren geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa uyulması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır” denildi.

Açıklamada, Bayrak-54 operasyonu kapsamında Kulp ilçesine bağlı 10 köy ve mezrasında 4 Haziran'da saat 19.00'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının ise bugün 12.00 itibariyle kaldırıldığı kaydedildi.İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.