Lokanta ve kafeler denetlendi

Lokanta ve kafeler denetlendi

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Lokanta ve Kafeler denetlendi.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ile Veteriner Hekimi, Hekim Kaçan tarafından ilçede hizmet veren Lokantalar ve Kafeler kapsamlı bir şekilde denetlendi.

Denetimde genel temizlik, personel hijyeni, makine ve araç temizliği, çalışan personelin çalışma ve sağlık karneleri, iş yeri ruhsatı ile portör muayeneleri gözden geçirildi. Eksiği bulunan iş yerlerine eksikliklerini gidermeleri için bir haftalık süre tanındı. Ayrıca bu denetimlere rutin ve programlı bir şekilde devam edileceği de belirtildi.

Yapılan denetim ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe, “Bu gün sabah saatlerinde ekiplerimiz ilçemizde bulunan kafe ve lokantaları denetledi. Bu günde hijyen konusunda sıkıntıya rastlamadık. Ayrıca eksiklikleri olan iş yerlerine belirli süre tanıdık ve bu süre zarfında söz konusu eksiklikler giderilmezse cezai işlem uygulayacağız. Halk sağlığı bizim için olmazsa olmazlardan o yüzden Lokanta ve Kafe işleten iş yeri sahiplerinden ricamız bu konuda daha hassas olmalarıdır. Yaptığımız bu çalışmayı da daha sık yapacağız” dedi.

280142801528016

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.