MEB Genel Müdürü Celil Güngör Yüksekova'da

MEB Genel Müdürü Celil Güngör Yüksekova'da

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gelen, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, bazı okulları gezdi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Yüksekova'ya geldi. Güngör'ü Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Şube Müdürleri ve öğretmenler karşıladı. İlk olarak Yüksekova İMKB İlk ve Orta Okulu'na giden Güngör, okulda incelemelerde bulunarak, öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Ardından okuldaki Özel Eğitim öğrencilerini ziyaret eden Güngör, öğrenciler ile samimi diyaloglar kurdu. Buradan Şemsettin Onay Anadolu Lisesi'ne giderek öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Güngör, okuldan ayrılırken öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güngör,  Yüksekova'daki temaslarının son adresi olarak Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı'yı Kaymakamlık makamında ziyaret etti.Güngör'ün ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Durgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Canlı da eşlik etti. Güngör'ün, Kaymakam Kaşıkçı ile görüşmesinin ardından Hakkari'ye geçeceği öğrenildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.