Metin Akpınar: Canım Gitti,Şimdi Ayrıldık İşte,Kına Yakın Artık

Metin Akpınar: Canım Gitti,Şimdi Ayrıldık İşte,Kına Yakın Artık

Zeki Alasya'nın ölüm haberinden sonra canlı yayına çıkan ve gözyaşları içinde konuşan Metin Akpınar, 'Benim canım gitti. Şimdi ayrıldık, artık kına yakın.' dedi.

A+A-

Türk sineması ve tiyatrosunun önemli isimlerinden Zeki Alasya'nın ölüm haberi ülkeyi çok büyük bir yasa boğarken gözler en yakın dostu Metin Akpınar'a çevrildi. Metin Akpınar, "Benim canım gitti. Şimdi ayrıldık, artık kına yakın." dedi.

"OLMADI, GİTTİ"

Metin Akpınar CNN Türk'ün canlı yayınına katılarak gözyaşları içinde, "Zeki Alasya benim yarımdı. Benim canım gitti. Yapılan tetkiklerde olumsuz şeyler yakalandı. Karaciğeri iflas etti. Doktorlar çok uğraştı ama olmadı." dedi.

"BİZİ KADER BİRLEŞTİRDİ"

Alasya'nın ömürlük dostu Akpınar, "Biz ölümüne kadar hiç ayrılmadık. 10 parmağında 10 marifet bir adamdı. Güzel karikatür çizerdi. Terziliği bile vardı. Çok yetenekli bir adamdı. Kader bizi adeta birleştirmişti. Babalarımız aynı firmada çalışırlardı. Annelerimiz vefat ettiğinde imamları bile aynıydı." ifadelerini kullandı.

"KINA YAKIN ARTIK"

Akpınar, "Son 15 gün çok kötüydü. Onu hoş tutmak için çok uğraştık. Son 2 gün ise çok kötüydü. İstediği bir yemek vardı onu yaptım götürdüm. O ayrıldık haberleri filan hepsi yalandı. Şimdi gerçekten ayrıldık işte bazıları kına yakabilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.