Mezarlıkta uyuşturucu yetiştirmişler

Mezarlıkta uyuşturucu yetiştirmişler

Uyuşturucu tüccarları bu sefer de mezarların üzerinde hint keneviri yetiştirdi.

A+A-

Uyuşturucu elde edilen dişi hint kenevirlerini pencere kenarlarındaki çiçek saksılarından özel aydınlatmalı odalara kadar akla gelmeyecek yerlerde yetiştiren uyuşturucu satıcılarının, mezarlıkları da kullandığı ortaya çıktı. Darıca İlçesi'nde mezarların üzerine 189 kök hintkeneviri ektiği belirlenen 2 şüpheli polisin operasyonunda yakalandı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

İlçe mezarlığı olan Nenehatun Mezarlığı'ndaki bazı mezarların üzerindeki bitkilerin hintkeneviri olduğunu fark eden vatandaşlar kurumu polise bildirdi. Polis mezarları bir süre takibe aldı. Ekipler, zaman zaman buraya gelerek mezarları sulama bahanesiyle hintkenevirlerini suladıkları gözlenen A.T. ve S.T. adlı iki kişiyi suçüstü yakaladı.

Daha önce de benzer yöntemlerle yetiştirdikleri hintkenevirlerinden elde ettikleri esrarı sattıkları ileri sürülen bu kişiler gözaltına alınırken, Nenehatun Mezarlığı'ndaki toplam 189 kök hintkeneviri de sökülerek imha edildi.

Polis operasyon sırasında çektiği fotoğrafları da mezar sahiplerinin tepki göstermemesi için, hintkeneviri ekili mezarların taşlarındaki yazıları kapatarak basına dağıttı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.