Minik Kardeşlerimiz Üşümesin Diye...

Minik Kardeşlerimiz Üşümesin Diye...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı köy okullarına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından kışlık giysi yardımı yapıldı.

A+A-

NEJMAN ERTUŞ - MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği ile İlçe Milli Eğim Müdürlüğü ortaklaşa Yüksekova sınır köylerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerine elbise, ayakkabı ve mont yardımında bulundular.

İlçe’de havaların birden soğuması hayatı olumsuz yönden etkilemeye devam ederken, Bunlardan en çok etkilenen ise çocuklar oluyor. Yüksekova’ya bağlı 55 kilometre uzaklıktaki Dağlıca Ortaokulu, Yeşiltaş Şehit Üsteğmen, Çağlar Canbaz, Tuğlu ve Tokaç ilkokulu’ndaki yaklaşık 200 öğrencinin kışlık ihtiyaçları karşılandı. Yüksekova ilçe Milli Müdürü Necmettin Kaya ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Emir Özdil yardımları kendileri takip ederek öğrencilere dağıttılar.


Kendilerine yapılan yardımlar için mutlu olduklarını belirten minik öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürünün yanında getirdiği kestaneleri, okulda bulunan soba üzerinde yaparak kestane keyfini çıkardılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.