Minik öğrenciler Kaymakam Kaşıkçı'yı ziyaret etti

Minik öğrenciler Kaymakam Kaşıkçı'yı ziyaret etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'de Kuruköy Mahallesi İlk ve Ortaokul öğrencileri, Yüksekova Kaymakamına birer mektup yazarak, yıkılan okullarının yeniden yapılması ve mahalleleri için park istedi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Minik öğrencileri Kaymakamlık toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Kaşıkçı, öğrencilerin yazmış olduğu mektupları birer birer okuyarak, öğrencilerin “mahallemizde park ve okul istiyoruz” talepleri için söz verdi.

Minik öğrencilerin mektuplarını okuyan ve ardından açıklama yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, 'Yüksekova'da ki her mahallemizde parklarımız olacak, benim hedefim budur. Sizinde bu gün taleplerinizi, mektuplarınızı, görünce ne kadar doğru bir yolda olduğumu anlamış oldum. Bende babayım, çocuğumu parka götürmek için 25 kilometre yol gidiyordum. Çalıştığım yerde park yoktu. Ben çocukların parkta ne kadar mutlu olduğunu bir baba olarak en iyi ben bilirim. Onun için Kuruköy mahallemizde ve diğer mahallelerimizde de mutlaka çocuklarımızın rahatlıkla evinden çıkıp, parka gelip, oyun oynayıp evine geri dönecek parklar yapacağız.Bizim önceliğimiz çocuklarımız, biz çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek ne kadar iyi imkan sağlarsak bu ülkenin geleceği emin ellerde demektir. Bizler emanetçiyiz yarın bu çocuklara emanet edeceğiz' şeklinde konuştu.

Okul ve park sözü alan minik öğrenciler kaymakamlıktan ayrıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.