Ofiste kavgaya neden olan 5 şey

Ofiste kavgaya neden olan 5 şey

Ofisteki kavgaların fitilini ateşleyecek şeyler nelerdir? İşte dikkat etmeniz gereken noktalar!

A+A-
Klima

Herkesin vücut ısısı ve soğuğa karşı tepkisi farklıdır. Özellikle açık ofislerde ortamın ısısını herkesin isteğine göre ayarlamak pek mümkün değildir. Bu nedenle klima, kavgaların en büyük sebebi olabilir

Çay makinesi

Ortak kullanılan çay makinesine bir poşet mi atsam iki poşet mi? Komik gelebilir ama çay makinesine kaç poşet çay atılacağı da kavga sebeplerinden biri...

Ofisteki çocuk çığlıkları

Ofise çocuk getirmek zaman zaman sabırları zorlayabilir. Bir iki dakika sonra şımarıklık kotasını dolduran çocuk bir de müdür çocuğuysa ünlemli cümleler yerini rica sözcüklerine bırakmak zorunda kalabilir.

Ayakta telefonla konuşmak

Telefon çaldığı anda ayağa fırlayanlardan mısınız? Bağıra bağıra konuşmak sizin doğanızda mı var? İş yerinde ne kadar büyük sorunlara sebep olduğunuzun farkında mısınız? Volta atar gibi gezerek telefonla konuşmak kavga sebebi olabileceği gibi iş verimini de düşürür.

Topuklu ayakkabı eziyeti

Ofise giderken topuklu ayakkabı giymek kadınların en büyük keyiflerinden biridir. Ancak sürekli ayakta dolaşmanızı gerektirecek bir işiniz varsa, topuklarınız mahkeme tokmağı gibi ses çıkarıyorsa durun ve düşünün. Performans beklediğiniz arkadaşlarınızı veya çalışanlarınızı nasıl etkilediğinizin farkında mısınız? Ofiste çalışan bayanların yanlarında babet gibi ayakkabılar bulundurmaları kavgaya mahal vermemek için önemlidir.

Bir diğer sorun yaratan konu ise dosya dolaplarına konan ayakkabılardır. Doğası gereği koku yaratan ayakkabılar ortak kullanım alanlarına konulmamalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.